Rendijs Geidžs (Randy Gage) – Miljonāru Mesija – beidzot pie mums Latvijā
Publicēts 18. decembrī, 2009.
Rendijs Geidžs – cilvēks, kurš atvēris iespējas daudziem. Viņš iemāca kļūt bagātam.

Bagātam gan finansiāli , gan savā personības attīstībā. Vairāk nekā 20 gadu garumā Rendijs palīdz cilvēkiem pārvarēt savas barjeras un neveiksmes dzīvē, vada un rāda ceļu uz panākumiem, uz īstenu mērķu sasniegšanu. viņš ir no tiem retajiem, kurš pats uz savas ādas izbaudījis nabadzības aso zobu, cīnījies ar vējdzirnavām un tās uzveicis, kļūstot par iedvesmas avotu daudziem apņēmīgajiem, kas vēlas būt noteicēji pār savu dzīvi un likteni.

2010. gada 13. martā Latvijā Rendijs Geidžs!!!

Lai kādu nozari Jūs pārstāvat, vai tas ir tīkla mārketings, uzņēmējdarbība, vai esat algots darbinieks, viņam ir ko Jums teikt, lai uzlabotu gan Jūsu personīgo skatījumu uz dzīvi, turpmāko rīcību un panākumiem, gan Latvijas un citu valstu ekonomisko situāciju šķērsgriezumā, balstoties uz mums katru individuāli.

Rendijs Geidžs ir lietpratējs parādīt ikvienam cilvēkam, kā iespējams gūt panākumus un risināt problēmas pavisam vienkāršā bet savādākā veidā nekā mēs daudzi esam pie tā pieraduši.

Par biļešu iegādi un visiem citiem ar šo pasākumu saistītiem jautājumiem sazinieties ar mani aivitalejniece@inbox.lv

Sāktas izpārdot pirmās 200 biļetes uz šo pasākumu! Šīs vietas būs vienīgās numurētās vietas zālē pirmajās sešās rindās pēc VIP rindām ( tātad 3. – 8. rinda ).


Komentāri (1)
Arturs Abolins: Es gribeju uzzinat vai Latvijaa ir pieejams vina gramatas latviesu vai anglu valodaa, it ipasi Why You're DUMB, SICK & BROKE . . .
And How to Get SMART, HEALTHY & RICH

un ludzu atsutiet informaciju par seminaru, biletem, u.c.

Paldies!
13/02/2010 12:43
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: